Forrest Hotel

Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer

For...rest, Gastvrijheid & Gastronomie

Verblijf in ons hotel

Wij verwelkomen u tussen 16.00u en 18.00u. en ontvangen uw kamersleutel uiterlijk om 10.30u op de dag van vertrek terug. Early check in en Late check out is na overleg mogelijk voor € 10,- per uur of een deel daarvan.

Restaurant

Ons restaurant (de Tuinkamer) heeft sinds 2005 een Michelin Bib Gourmand gehad, een teken van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Doordat de Tuinkamer van eigenaar is gewisseld per 4 januari 2021, maar de volledige bediening & het keukenteam is gebleven waaronder Roel Sieverink (inmiddels als Chef-kok en al 10 jaar werkzaam bij de Tuinkamer), hopen wij vanaf 2022 deze waardering van de Michelin terug te ontvangen.

Bekijk onze arrangementen

We hebben een aantal arrangementen voor u gemaakt, zodat u met leuke kortingen, gastronomisch van Woensdag tot en met Zondag kunt blijven dineren. U kunt dan genieten van (bijpassende) wijnen en onbezorgd kunt blijven slapen. In de ochtend vertrekt na een heerlijk vers ontbijt en bent u weer opgeladen voor de komende dag.

Forrest Hotel

Genieten in de “Achtertuin” van Nederland!


Welkom in Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer!

Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer het prachtige Hotel – Restaurant de Tuinkamer van Jos en Ria Weel, dat landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek ligt, overgenomen.

Het mag bijzonder genoemd worden, want de “cirkel” is weer rond gebleken. Jos Weel is namelijk de “Oud-Chef” van Harald. 

30 jaar geleden kwam de jonge Harald Brouwer in dienst bij Dikker & Thijs te Amsterdam waar Jos chef-kok was. Jos heeft zeer nadrukkelijk aan de wieg van Haralds carrière gestaan. 

Het is dan ook een eer voor Harald om het gedachtegoed van Jos en Ria te mogen voortzetten.

Samen met het ongewijzigde en bestaande team van Restaurant de Tuinkamer, bouwen zij op dezelfde voet verder waar Jos en Ria het stokje hebben overgegeven.

Klik hier om verder te lezen…

Onze kamers