Forrest Hotel

Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer

For...rest, Gastvrijheid & Gastronomie

Verblijf in ons hotel

In verband met de Corona maatregelen, werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. U mag en kan gebruik maken van uw ontbijt, desgewenst de lunch en uw diner op uw hotelkamer, waar wij een prachtige gedekte restaurant tafel voor u hebben ingericht.

Take Away!

Ons restaurant (de Tuinkamer) heeft sinds 2005 een Michelin Bib Gourmand, een teken van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Omdat er nu niet bij ons gedineerd kan worden, tenzij u een kamer boekt, hebben wij een take away menu samengesteld. KLIK HIER om het take away menu te openen.

Bekijk onze arrangementen

We hebben een aantal arrangementen voor u gemaakt, zodat u met leuke kortingen, gastronomisch kunt blijven eten, onbezorgd kunt blijven slapen en heerlijk kunt ontbijten.

20210128 130021A

“Corona Arrangement”


“Private Dining!”

Geachte gast, snakt u er ook zo naar om er even tussen uit te gaan? Ontbijt, lunch, diner & heerlijk rustig slapen kan allemaal bij ons! Geen last van de avondklok en uiteraard binnen de regels van het RIVM!
In ons kleinschalige hotel (slechts 9 kamers) met véél meer dan 1½ meter ruimte van elkaar, aan de rand van een uitgestrekt bosgebied en prachtige vergezichten.

Klik hier om alle mogelijkheden te lezen.

Tot gauw!
Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer.

Forrest Hotel

Genieten in de “Achtertuin” van Nederland!


Welkom in Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer!

Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer het prachtige Hotel – Restaurant de Tuinkamer van Jos en Ria Weel, dat landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek ligt, overgenomen.

Het mag bijzonder genoemd worden, want de “cirkel” is weer rond gebleken. Jos Weel is namelijk de “Oud-Chef” van Harald. 

30 jaar geleden kwam de jonge Harald Brouwer in dienst bij Dikker & Thijs te Amsterdam waar Jos chef-kok was. Jos heeft zeer nadrukkelijk aan de wieg van Haralds carrière gestaan. 

Het is dan ook een eer voor Harald om het gedachtegoed van Jos en Ria te mogen voortzetten.

Samen met het ongewijzigde en bestaande team van Restaurant de Tuinkamer, bouwen zij op dezelfde voet verder waar Jos en Ria het stokje hebben overgegeven.

Klik hier om verder te lezen…

Onze kamers