We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Kerstmenu


Wij gaan ervan uit dat dit jaar het kerstmenu "gewoon" doorgaat. Mogelijk dat we een uurtje eerder dan normaal moeten starten, maar nu is al gebleken dat ietsjes eerder dineren door gasten als geen invloed wordt ervaren op het genieten in Forrest de Tuinkamer.

Kerst 1

Kerstmenu in Forrest de Tuinkamer


Geachte gast,

Kerst 2021 is in aantocht!

U denkt er wellicht nog niet aan, maar het is zo weer kerst. En wilt u genieten van het Forrest – de Tuinkamer kerstmenu? Dat kan op kerstavond, 1e & 2e kerstdag en het diner start om 17.00u of 18.00u afhankelijk van de dan geldende RIVM regels.

Voorkom teleurstellingen en wacht niet te lang met reserveren, want alle hotelkamers zijn inmiddels bezet! U kunt gewoon via onderstaand contact formulier reserveren (let op! De reservering is pas definitief nadat wij u bevestigd hebben) of u belt ons direct op
0573 – 76 00 76

 

Kerstmenu zaterdag 25 december

 

“Kreeft”
Couscous van bloemkool met kreeft, ijs van wasabi en een beurre blanc
Wijn: 2020 Carpinus, Tokaji Furmint, Hongarije

*******

“Parelhoen”
Met kruiden gevulde parelhoen, saus van truffel en zoetzure komkommer
Wijn: 2018 Nobles Vines 446, Chardonnay, Californië

*******

“Duif”
Duivenborst, eekhoorntjesbrood, gekonfijte zuurkool en saus van calvados
Wijn: 2018 Epargueira, Aragonez-Syrah-Touriga Nacional, Portugal

*******

“Lam”
Lamskotelet, Taggiasche olijven en een vanillejus
Wijn: 2017 2018 Naumakos, Carmunicci Rosso Piceno, Marken, Italië

*******

“Chocolade”
Gerookte chocolademousse, gekaramelliseerde appel, ijs van appel en geschaafde eendenlever
Wijn: Cavinno, Deus Mavrodafne of Patras, Griekenland

Kerstmenu € 69,50
Wijnarrangement  35,50

 

Kerstmenu zondag 26 december

 

“Fazant”
Parfait van fazant, gerookte paling, Bastogne en beukenzwam
Wijn: 2020 Güner Veltlinger, Winzer Krems, Oostenrijk

*******

“Coquille”
Parelcouscous met gebakken coquille en soep van pompoen
Wijn: 2020 Domaine de la Beaume, Viognier, Frankrijk

*******

“Wilde Eend”
Wilde eend, Bleekselderij, appel en walnoot met een saus van sinaasappel
Wijn: 2018 Cherry Choc, Weltevrede, Zuid-Afrika

*******

“Hert”
Hertenrugfilet met jus van rode wijn en verschillende bereidingen van biet
Wijn: 2015 Gran Dominio Reserva, Rioja, Spanje

*******

“Banaan & Karamel”
Bananencake met witte chocolade, karamel ijs en zeezout
Wijn: Carpinus, Tokaji Furmint, Late Harvest, Hongarije

Kerstmenu € 69,50

Wijnarrangement  35,50

Kerst 2

Vegetarisch Kerstmenu


Vegetarisch Kerstmenu zaterdag 25 december

 

“Paddenstoelen”
Duxelles van paddenstoelen met geraspte eidooier en Parmezaan schuim

*******

“Pompoen”
Zacht romige pompoensoep met daarin profiteroles en truffel

*******

“Wortel”
Huis gerookte wortel met een zachte knoflookroom

*******

“Watermeloen”
Steak van gemarineerde watermeloen en een vegetarische beurre blanc

*******

“Chocolade”
Gerookte chocolademousse, gekaramelliseerde appel, ijs van appel

 

Vegetarisch Kerstmenu € 69,50

Bijpassend wijnarrangement  35,50

 

Vegetarisch Kerstmenu zondag 26 december

 

“Knolselderij”
Gemarineerde en gebrande knolselderij met romige tomatensaus

*******

“Spitskool”
Cannelloni van spitskool en een saus van Calvados

*******

“Noten”
Gebakken notenburger met een kruidige kerriesaus

*******

“Bloemkool & Truffel”
Millefeuille van bloemkool met een truffelsaus

*******

“Banaan & Karamel”
Bananencake met witte chocolade, karamel ijs en zeezout

 

Vegetarisch Kerstmenu € 69,50

Bijpassend wijnarrangement  35,50

Contact formulier


Boek een kamer