We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Menukaart


Onderaan deze pagina, vindt u alle gerechten die wij van Woensdag tot en met Zondag serveren. De à la Carte kaart, onze specialiteit de Verrassingsmenu's en de Wijnkaart. Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven, wat u absoluut niet wenst te eten en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn. Wij koken met liefde vegetarisch voor u, maar helaas koken wij niet veganistisch.

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Ruurlo chefs table 3 1

Lounge


Welkom!

Gelukkig bent u weer “gewoon” welkom van Woensdag tot en met Zondag vanaf 17.00 uur voor een aperitief en vanaf 17.30 uur voor het diner.
U kunt bij ons binnenkomen tot uiterlijk 19.00 uur.

Onder het genot van een drankje, wellicht ons laag alcoholische aperitief, “Sparkling Gold” (een Goudkleurig, met een klein bittertje en een zachte mousse, maar voor de rest een geheim recept!), kunt u uw menu of gerechten uitkiezen.
Leest u de recensies op Google maar eens! Klik hiernaast (of kopieer) op: https://ap.lc/K0PjQ

Wij koken met liefde vegetarisch voor u, maar helaas koken wij niet veganistisch.

image00007

Onze specialiteit: Wijn & Spijs!!


Laat onze Chef, Roel Sieverink, zijn creativiteit & specialiteiten aan u zien!
U kiest het aantal gangen en verteld ons wat u niet wilt/mag eten en wij verzorgen u een fantastische avond!
(hoe meer gangen u besteld, hoe kleiner de porties worden, iedereen kan 8 gangen bij ons eten!)

“Basis”
3 gangen verrassingsmenu  € 39,-
(Wijnarrangement 3 gangen   19,50)

“de Achterhoek”
4 gangen verrassingsmenu  € 49,-
(Wijnarrangement 4 gangen   25,50)

“Berkelland”
5 gangen verrassingsmenu  € 59,-
(Wijnarrangement 5 gangen   31,50)

“Forrest”
6 gangen verrassingsmenu  € 69,-
(Wijnarrangement 6 gangen   37,50)

“de Tuinkamer”
7 gangen verrassingsmenu  € 79,-
(Wijnarrangement 7 gangen   43,50)

“Gastronomie”
8 gangen verrassingsmenu  € 89,-
(Wijnarrangement 8 gangen   49,50)

U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen en laat Chef Roel Sieverink en Eigenaar Harald Brouwer u volledig in de watten leggen met hun combineerde specialiteit,
Wijn & Spijs!

U ontvangt dan een korting van 10% over onderstaande dranken.

All-Inn (p.p.) =
1 glas “Sparkling Gold” (Huis aperitief)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.

Onderstaande prijzen zijn inclusief het menu & “All-In” zodat u precies weet wat u uitgeeft!

“Basis”
3 gangen All-Inn  € 73,-

“de Achterhoek”
4 gangen All-Inn  € 88,50

“Berkelland”
5 gangen All-Inn  € 104,-

“Forrest”
6 gangen All-Inn  € 119,50

“de Tuinkamer”
7 gangen All-Inn  € 135,-

“Gastronomie”
8 gangen All-Inn  € 150,50

Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten en/of
er allergieën en/of dieet wensen zijn.

private dining diner

a la Carte


Van Woea la carte kiezen uit;

Koude voorgerechten

“Oesters”

Naturel of met citroen, per stuk te bestellen!   € 3,50 p/st.

“Kreeft Klassiek”

Halve kreeft koud, met mayonaise en citroen   € 22,50

“Foie Gras”

Plak Foie Gras met compote van roodfruit en getoast brioche.  19,50

“Zalm”

Gemarineerde zalm met appel en hangop    17,50

“Kreeft Modern”

Salade kreeft met watermeloen, Pata Negra ham en aioli   € 22,50

Soepen

“Bisque”

Romige kreeftensoep met profiteroles, kruidenflensje en gamba   € 10,50

“Pompoensoep”

Pompoensoep, met kokos, sereh en diverse vissoorten    8,50

 

Warme voorgerechten

“Knolselderij”

Gemarineerde knolselderij met taugé en tomaat (veg.)  15,50

“Gamba”

Argentijnse gamba’s en steak van watermeloen met een kreeftensaus    19,50

“Kreeft Tomaat”

Halve kreeft warm, gevulde met paprika en tomaat en afgemaakt
met een tomaten beurre blanc    22,50

“Koolvis”

Combinatie van koolvis en kip, asperge en tuinboontjes    17,50

“Parelhoen”

Galantine van parelhoen met bleekselderij en specerijensaus 17,50

Hoofdgerechten

“Kreeft Thermidor a la Roel”

Hele kreeft gevuld met prei en champignons, mosterd beurre blanc
en gegratineerd met oude kaas    38,50

“Salade Riche”

Salade met gebakken zwezerik, eendenlever, Pata Negra ham,
gemarineerde zalm, kreeft en een stroop van Pedro Ximénez  29,50

“Tournedos Rossini”

Gebakken tournedos met gebakken eendenlever,
truffel en Madeira jus.  38,-

“Sukade”

Kalfssukade met geschaafde eendenlever en knoflook    27,50

“Watermeloen”

Steak van watermeloen met diverse groenten
en een beurre blanc (veg.)    25,50

“Eend”

Gebakken eendenborstfilet met een duxelles van paddenstoelen,
rode biet, rode wijnsaus en chocolade    31,50

Kaas

Kaasplateau van diverse kazen met fruitcompote
en kletsenbrood    16,50

Nagerechten


“Karnemelk”

Schuim van karnemelk met ijs van passievrucht,
Bastogne en limoen   11,50

“Hazelnoot”

Meringue van hazelnoot met vanille- en mokka crème,
roomijs en karamel    10,50

“Tarte Tatin”

Gebakken appel op de Tuinkamer manier, met
kletskop en Sereh ijs.  11,50

“Kusje”

Witte chocolademousse met frambozencoulis en
mango sorbetijs    12,50

Contact formulier


Boek een kamer