
Menukaart
Onderaan deze pagina, vindt u alle gerechten die wij serveren. De à la Carte kaart, onze specialiteit de Verrassingsmenu's, Lunchkaart en de Wijnkaart. Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven, wat u absoluut niet wenst te eten en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn.

Lounge
Vanaf 17.00 uur bent u welkom voor een aperitief in de lounge.
Daar kunt u onder het genot van een drankje uw gerechten uitkiezen.
Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, starten wij eerder met het diner.
Wij verzoeken alle hotelgasten om tussen 16.00 – 17.00u binnen te komen, zodat we uiterlijk om 17.30u kunnen starten met serveren op de kamers.

Onze specialiteiten, gegoten in heerlijke verrassingsmenu’s
U kunt bij ons kiezen uit verschillende menu’s, te weten;
“Basis”
3 gangen verrassingsmenu € 39,-
“de Achterhoek”
4 gangen verrassingsmenu € 49,-
“Berkelland”
5 gangen verrassingsmenu € 59,-
“Forrest”
6 gangen verrassingsmenu € 69,-
“de Tuinkamer”
7 gangen verrassingsmenu € 79,-
“Gastronomie”
8 gangen verrassingsmenu € 89,-
U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen.
All-Inn (per persoon) =
1 glas “Sparkling Gold” (Huis aperitief)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.
“Basis”
3 gangen All-Inn € 72,50
“de Achterhoek”
4 gangen All-Inn € 87,50
“Berkelland”
5 gangen All-Inn € 102,50
“Forrest”
6 gangen All-Inn € 117,50
“de Tuinkamer”
7 gangen All-Inn € 132,50
“Gastronomie”
8 gangen All-Inn € 147,50
Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten en/of
er allergieën en/of dieet wensen zijn.

a la Carte
I.v.m. De Corona Maatregelen, hebben wij een beperkte menukaart tijdens de lock-down.
Voorgerechten;
Duxelles van paddenstoelen
met gekonfijte eidooier, krokantjes van paddenstoelen, sorbetijs van rode biet en een dressing van paddenstoelen en groene kruiden (vegetarisch)
€ 15,-
Gemarineerde zalm
met bavaroise van yoghurt en appel en vinaigrette van dille
€ 15,-
Foie gras
ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade
€ 19,-
Salade Riche
bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura
(ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht)
€ 29,-
Gestoofde hertenwang
met knoflookroom en aardappelkaantjes
€ 16,-
Bisque d’ homard
lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s
€ 10,-
Wildconsommé
met diverse paddenstoelen
€ 8,-
Hoofdgerechten;
Burger van kikkererwten
met diverse groentes en een saus van pompoen (vegetarisch)
€ 24,-
Tournedos Rossini
met ganzenlever, geschaafde truffel en Madeirasaus
€ 38,-
(Tournedos zonder ganzenlever en truffel € 29,-)
Forelfilet
met komkommer, rode en gele tomaat, zilveruitjes en een beurre blanc van sinaasappel
€ 25,-
Nagerechten;
Tarte Tatin
volgens het recept van Paul Bocuse, metvanille-ijs en crème fraîche
€ 10,-
Kaas
3 Franse en 2 Hollandse kaasjes
met glaasje 10yr old Tawny port
€ 18,-
met glaasje 20yr old Tawny port
€ 21,-

Wildkaart
VIERGANGENMENU
Tartaar van eend en gerookte paling met een schuim van Hollandaise
***
Galantine van fazant met bloemkool en een beurre blanc met koffie en specerijen
***
Medaillon van hert op beluga linzen, een crème van knolselderij en van kruiden, saus van rode wijn, chocola, kappertjes en augurk
***
Dessert van stoofpeer, amandelspijs en ijs van koffie
€ 49,-
(zonder tussengerecht € 39,-)
DRIEGANGEN MENU
Rilette van wildzwijn, crème van pompoen, granité van komkommer en schuim van Parmezaan
***
Hazenrugfilet met knolselderij, verse zilveruitjes, anijspaddenstoelen, spruitjes, walnoten, rode biet en saus van rode port
***
Dessert van chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en vanille, mousse van pinda en karamel en saus van amarena kersen
€ 39,-

Lunch
Wij zijn normaal gesproken gesloten voor de lunch.
Echter hebben wij tijdens de Corona crisis voor hotelgasten een kleine lunchkaart waarvan te bestellen is tussen 13.00-13.30u.