We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Menukaart


Onderaan deze pagina, vindt u alle gerechten die wij serveren. De à la Carte kaart, onze specialiteit de Verrassingsmenu's, Lunchkaart en de Wijnkaart. Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven, wat u absoluut niet wenst te eten en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn.

foto bar geheel

Lounge


Vanaf 17.00 uur bent u welkom voor een aperitief in de lounge.
Daar kunt u onder het genot van een drankje uw gerechten uitkiezen.


Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, starten wij eerder met het diner.
Wij verzoeken alle hotelgasten om tussen 16.00 – 17.00u binnen te komen, zodat we uiterlijk om 17.30u kunnen starten met serveren op de kamers.

image00007

Onze specialiteiten, gegoten in heerlijke verrassingsmenu’s


U kunt bij ons kiezen uit verschillende menu’s, te weten;

“Basis”
3 gangen verrassingsmenu  € 39,-

“de Achterhoek”
4 gangen verrassingsmenu  € 49,-

“Berkelland”
5 gangen verrassingsmenu  € 59,-

“Forrest”
6 gangen verrassingsmenu  € 69,-

“de Tuinkamer”
7 gangen verrassingsmenu  € 79,-

“Gastronomie”
8 gangen verrassingsmenu  € 89,-

U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen.
All-Inn (per persoon) =
1 glas “Sparkling Gold” (Huis aperitief)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.

“Basis”
3 gangen All-Inn  € 72,50

“de Achterhoek”
4 gangen All-Inn  € 87,50

“Berkelland”
5 gangen All-Inn  € 102,50

“Forrest”
6 gangen All-Inn  € 117,50

“de Tuinkamer”
7 gangen All-Inn  € 132,50

“Gastronomie”
8 gangen All-Inn  € 147,50

Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten en/of
er allergieën en/of dieet wensen zijn.

wijn 760x440 1

a la Carte


I.v.m. De Corona Maatregelen, hebben wij een beperkte menukaart tijdens de lock-down.

Voorgerechten;

Duxelles van paddenstoelen
met gekonfijte eidooier, krokantjes van paddenstoelen, sorbetijs van rode biet en een dressing van paddenstoelen en groene kruiden (vegetarisch)
€ 15,-

Gemarineerde zalm
met bavaroise van yoghurt en appel en vinaigrette van dille
€ 15,-

Foie gras
ganzenleverterrine met paddenstoelen en fijne salade
€ 19,-

Salade Riche
bestaande uit gebakken eendenlever, kalfszwezerik, gedroogde ham, kreeft, zalm en gamba in tempura
(ruime portie, dus ook geschikt als hoofdgerecht)
€ 29,-

Gestoofde hertenwang
met knoflookroom en aardappelkaantjes
€ 16,-

Bisque d’ homard
lichtgebonden kreeftensoep met gamba’s
€ 10,-

Wildconsommé
met diverse paddenstoelen
€ 8,-

 

Hoofdgerechten;

Burger van kikkererwten
met diverse groentes en een saus van pompoen (vegetarisch)
€ 24,-

Tournedos Rossini
met ganzenlever, geschaafde truffel en Madeirasaus
€ 38,-
(Tournedos zonder ganzenlever en truffel  € 29,-)

Forelfilet
met komkommer, rode en gele tomaat, zilveruitjes en een beurre blanc van sinaasappel
€ 25,-


Nagerechten;

Tarte Tatin
volgens het recept van Paul Bocuse, metvanille-ijs en crème fraîche
€ 10,-

Kaas
3 Franse en 2 Hollandse kaasjes
met glaasje 10yr old Tawny port
€ 18,-
met glaasje 20yr old Tawny port
€ 21,-

image00014

Wildkaart


VIERGANGENMENU

Tartaar van eend en gerookte paling met een schuim van Hollandaise
***
Galantine van fazant met bloemkool en een beurre blanc met koffie en specerijen
***
Medaillon van hert op beluga linzen, een crème van knolselderij en van kruiden, saus van rode wijn, chocola, kappertjes en augurk
***
Dessert van stoofpeer, amandelspijs en ijs van koffie

€ 49,-
(zonder tussengerecht € 39,-)

DRIEGANGEN MENU

Rilette van wildzwijn, crème van pompoen, granité van komkommer en schuim van Parmezaan
***
Hazenrugfilet met knolselderij, verse zilveruitjes, anijspaddenstoelen, spruitjes, walnoten, rode biet en saus van rode port
***
Dessert van chocolade, ijs van eekhoorntjesbrood en vanille, mousse van pinda en karamel en saus van amarena kersen

€ 39,-

Italiaanse bol Carpaccio klein

Lunch


Wij zijn normaal gesproken gesloten voor de lunch.
Echter hebben wij tijdens de Corona crisis voor hotelgasten een kleine lunchkaart waarvan te bestellen is tussen 13.00-13.30u.

Boek een kamer