We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Menukaart


Onderaan deze pagina, vindt u alle gerechten die wij serveren. De à la Carte kaart, onze specialiteit de Verrassingsmenu's en de Wijnkaart. Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven, wat u absoluut niet wenst te eten en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn.

foto bar geheel

Lounge


Vanaf zaterdag 5 juni bent u weer “gewoon” welkom vanaf 17.00 uur voor een aperitief in de lounge.
Daar kunt u straks onder het genot van een drankje weer uw gerechten uitkiezen.

Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, starten wij op het terras wat eerder met het diner.
Wij verzoeken alle (hotel)gasten om om 17.00u binnen te komen, zodat we uiterlijk om 17.30/18.00u kunnen starten met serveren van het diner.
Dit omdat wij van overheidswege om 22.00u het terras en restaurant moeten sluiten en u helaas moeten vragen te vertrekken.

image00007

Onze specialiteiten, gegoten in heerlijke verrassingsmenu’s


U kunt bij ons kiezen uit verschillende menu’s, te weten;

“Basis”
3 gangen verrassingsmenu  € 39,-
(Wijnarrangement 3 gangen   19,50)

“de Achterhoek”
4 gangen verrassingsmenu  € 49,-
(Wijnarrangement 4 gangen   25,50)

“Berkelland”
5 gangen verrassingsmenu  € 59,-
(Wijnarrangement 5 gangen   31,50)

“Forrest”
6 gangen verrassingsmenu  € 69,-
(Wijnarrangement 6 gangen   37,50)

“de Tuinkamer”
7 gangen verrassingsmenu  € 79,-
(Wijnarrangement 7 gangen   43,50)

“Gastronomie”
8 gangen verrassingsmenu  € 89,-
(Wijnarrangement 8 gangen   49,50)

U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen,
u ontvangt dan een korting van 10% over onderstaande dranken.

All-Inn (per persoon) =
1 glas “Sparkling Gold” (Huis aperitief)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.

“Basis”
3 gangen All-Inn  € 73,-

“de Achterhoek”
4 gangen All-Inn  € 88,50

“Berkelland”
5 gangen All-Inn  € 104,-

“Forrest”
6 gangen All-Inn  € 119,50

“de Tuinkamer”
7 gangen All-Inn  € 135,-

“Gastronomie”
8 gangen All-Inn  € 150,50

Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten en/of
er allergieën en/of dieet wensen zijn.

private dining diner

a la Carte


I.v.m. De Corona Maatregelen, hebben wij een beperkte menukaart tijdens de lock-down.

Koude voorgerechten

“Oesters”

Naturel of met citroen, per stuk te bestellen!   € 3,50 p/st.

“Kreeft Klassiek”

Halve kreeft koud, met mayonaise en citroen   € 22,50

“Foie Gras”

Plak Foie Gras met compote van roodfruit en getoast brioche.  19,50

“Zalm”

Gemarineerde zalm met appel en hangop    17,50

“Kreeft Modern”

Salade kreeft met watermeloen, Pata Negra ham en aioli   € 22,50

Soepen

“Bisque”

Romige kreeftensoep met profiteroles, kruidenflensje en gamba   € 10,50

“Aspergesoep”

Romige aspergesoep, met asperge, ei, peterselie
en ham (veg. zonder ham)    8,50

Warme voorgerechten

“Knolselderij”

Gemarineerde knolselderij met taugé en tomaat (veg.)  15,50

“Gamba”

Argentijnse gamba’s en steak van watermeloen met een kreeftensaus    19,50

“Kreeft Tomaat”

Halve kreeft warm, gevulde met paprika en tomaat en afgemaakt
met een tomaten beurre blanc    22,50

“Koolvis”

Combinatie van koolvis en kip, asperge en tuinboontjes    17,50

“Parelhoen”

Galantine van parelhoen met bleekselderij en specerijensaus 17,50

Hoofdgerechten

“Kreeft Thermidor a la Roel”

Hele kreeft gevuld met prei en champignons, mosterd beurre blanc
en gegratineerd met oude kaas    38,50

“Salade Riche”

Salade met gebakken zwezerik, eendenlever, Pata Negra ham,
gemarineerde zalm, kreeft en een stroop van Pedro Ximénez  29,50

“Tournedos Rossini”

Gebakken tournedos met gebakken eendenlever,
truffel en Madeira jus.  38,-

“Sukade”

Kalfssukade met geschaafde eendenlever en knoflook    27,50

“Watermeloen”

Steak van watermeloen met diverse groenten
en een beurre blanc (veg.)    25,50

“Eend”

Gebakken eendenborstfilet met een duxelles van paddenstoelen,
rode biet, rode wijnsaus en chocolade    31,50

Kaas

Kaasplateau van diverse kazen met fruitcompote
en kletsenbrood    16,50

Nagerechten


“Karnemelk”

Schuim van karnemelk met ijs van passievrucht,
Bastogne en limoen   11,50

“Hazelnoot”

Meringue van hazelnoot met vanille- en mokka crème,
roomijs en karamel    10,50

“Tarte Tatin”

Gebakken appel op de Tuinkamer manier, met
kletskop en Sereh ijs.  11,50

“Kusje”

Witte chocolademousse met frambozencoulis en
mango sorbetijs    12,50

Boek een kamer