We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Over ons


Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer "de verborgen parel" van Jos en Ria Weel overgenomen. Het mag bijzonder genoemd worden dat de “cirkel” weer rond is gebleken. Jos is namelijk de “Oud-Chef” van Harald.

Over ons

Over ons: Hoe het allemaal begon


Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer (rechts afgebeeld samen met zijn vrouw Sandra) het prachtige Hotel – Restaurant de Tuinkamer van Jos en Ria Weel, dat landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek ligt, overgenomen.

Het mag bijzonder genoemd worden, want de “cirkel” is weer rond gebleken. Jos Weel is namelijk de “Oud-Chef” van Harald.

30 jaar geleden kwam de jonge Harald Brouwer in dienst bij Dikker & Thijs te Amsterdam waar Jos chef-kok was. Jos heeft zeer nadrukkelijk aan de wieg van Haralds carrière gestaan.

Het is dan ook een eer voor om het gedachtegoed van Jos en Ria te mogen voortzetten.

Samen met het ongewijzigde en bestaande team van Restaurant de Tuinkamer, bouwen zij op dezelfde voet verder waar Jos en Ria het stokje hebben overgegeven.

Forrest Hotel

Hoe nu verder


Ons restaurant (de Tuinkamer) heeft sinds 2005 een Michelin Bib Gourmand gehad, een teken van een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Doordat de Tuinkamer van eigenaar is gewisseld per 4 januari 2021, maar de volledige bediening & het keukenteam is gebleven waaronder Roel Sieverink als Chef-kok (hij werkt al 10 jaar bij de Tuinkamer), hopen wij vanaf 2022 deze waardering van de Michelin terug te ontvangen.

Met Roel Sieverink als Chef-kok in de keuken en Marja Korten & Joeri Hukker als vaste waarde als gastvrouw en gastheer, gaat Harald samen met het hele team er alles aan doen om u als gast, volledig in de watten te leggen.

Harald heeft zelf een gedegen opleiding van Jos gehad. Daarnaast heeft hij met veel liefde, passie en groot plezier ruime ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde zaken in zijn leven.
Ook is Harald eigenaar/chef-kok van restaurant Affiloir (Lekker top 500) geweest. In 1994 gestart in Hilversum en 3 jaar later verhuist naar Epe, midden in de bossen op de Veluwe.
“Nu willen we onze gasten dolgraag verwennen, net buiten het rustieke Ruurlo, met verrassende wijnen, gastronomische keuken en een gemoedelijke en aangename nachtrust, For..rest zo gezegd!”.

Gasten van Forrest de Tuinkamer hebben hun ervaringen op Google geschreven, leest u de recensies maar eens! Klik hier (of kopieer): https://ap.lc/K0PjQ

Contact formulier


Boek een kamer