We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Over ons


Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer de prachtige zaak van Jos en Ria Weel overgenomen. Het mag bijzonder genoemd worden dat de “cirkel” weer rond is gebleken. Jos is namelijk de “Oud-Chef” van Harald.

Jos Ria Sandra en ik

Over ons: Hoe het allemaal begon


Begin januari 2021 heeft Harald Brouwer (rechts afgebeeld samen met zijn vrouw Sandra) het prachtige Hotel – Restaurant de Tuinkamer van Jos en Ria Weel, dat landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek ligt, overgenomen.

Het mag bijzonder genoemd worden, want de “cirkel” is weer rond gebleken. Jos Weel is namelijk de “Oud-Chef” van Harald.

30 jaar geleden kwam de jonge Harald Brouwer in dienst bij Dikker & Thijs te Amsterdam waar Jos chef-kok was. Jos heeft zeer nadrukkelijk aan de wieg van Haralds carrière gestaan.

Het is dan ook een eer voor om het gedachtegoed van Jos en Ria te mogen voortzetten.

Samen met het ongewijzigde en bestaande team van Restaurant de Tuinkamer, bouwen zij op dezelfde voet verder waar Jos en Ria het stokje hebben overgegeven.

Forrest Hotel

Hoe nu verder


Met Roel Sieverink als “aanstormend” Chef-kok & Sieb Lageschaar chef de partie in de keuken en Marja Korten & Joeri Hukker als vaste waarde als gastvrouw en gastheer, gaat Harald samen met het hele team er alles aan doen om u als gast, volledig in de watten te leggen.

Harald heeft een gedegen opleiding van Jos gehad. Daarnaast heeft hij met veel liefde, passie en groot plezier ruime ervaring opgedaan in diverse gerenommeerde zaken in zijn leven.
Ook is Harald eigenaar/chef-kok van restaurant Affiloir (Lekker top 500) geweest. In 1994 gestart in Hilversum en vanaf 1997 in Epe.
“We willen onze gasten dolgraag verwennen met verrassende wijnen, gastronomische keuken en een gemoedelijke en aangename nachtrust, For..rest zo gezegd!”.

Contact formulier


Boek een kamer