We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Restaurant


Ons restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00-17.00u en vanaf 18.00u (alle dagen) alleen nog voor hotelgasten. U kunt voor restaurant reserveringen (ook Dinch) gebruik maken van het contact formulier (onderaan deze pagina). Wij hebben weer mooie nieuwe gerechten en menu's. En zoals u van ons gewend bent zullen wij daar desgewenst ook weer heerlijke wijnen bij schenken.

69603441

Dinch!


Vanaf 12.00 uur bent u welkom voor een aperitief op het terras.
Daar kunt u onder het genot van een drankje uw gerechten uitkiezen.

Om 13.00u zullen we met de “Dinch” gaan starten. Wij hebben een keuze 3 gangenmenu met de mogelijkheid om uit te breiden met een kaasplateau naar een 4 gangenmenu. Geeft u bij de reservering even aan als u vegetarisch bent? Of als u speciale dieet wensen heeft? Dan houden wij daar rekening mee.
Om 15.00u stoppen we met koken, omdat wij de voorbereidingen voor het diner moeten maken. U kunt uiteraard dan nog even blijven zitten en genieten van uw drankje en het prachtige uitzicht/vergezicht op ons terras.
Om 17.00u moeten wij helaas ons terras gaan sluiten.

 

 

 

Contact formulier


Boek een kamer