We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

ZZ concept pagina en blokken


Private Dining, Take Away & “Dinch”! Slaapkamer-restaurant Take Away! Take Away wijnen Tuinkamer concert Volgende blok/pagina

Geachte gast, indien u geen antwoord via de mail van ons terugkrijgt, kijkt u dan svp even in uw spam box. Helaas verdwijnen veel van onze mails daarin!

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Ruurlo tuin 6

Voorjaars arrangement


Een 3 daags (2 nachten) Voorjaars arrangement.
(*=op basis van 2 personen en 2 nachten op een standaard kamer, incl. toeristenbelasting).
De 5 & 10% kennismakingskorting is al in het arrangement verwerkt!

Vanaf € 187,50 p.p.
(“All-in” Vanaf € 275,-* p.p.) 

Even er tussenuit in de “Achtertuin van Nederland”!

Om het voor u als gast nog aantrekkelijk te maken om er tóch even lekker tussenuit te gaan, geven wij alle hotelgasten in dit arrangement op de dag van aankomst een gratis “early check-in” en kunt u al tussen c.a. 10.30u en 11.30u genieten van de prachtige natuur in de “Achtertuin van Nederland”.

Als u een (elektrische) fiets bij ons huurt, geven wij in dit arrangement 10% extra korting over de huurprijs van de fiets.

Buiten het feit dat u ondergedompeld wordt in een oase van rust (For..rest) geniet u 2 nachten van uw verblijf in een standaardkamer met logies/ontbijt en dineert u ‘s avonds een fantastisch 4 gangen verrassingsmenu, in de prachtige serre van ons restaurant waardoor lijkt het alsof u midden in de natuur zit.
Bij het “All-in” arrangement geniet u nog eens extra van alles “d’rop & d’raan”.
Ook het ontbijt geniet u in dezelfde serre alwaar u uitkijkt over onze prachtige tuin met achtergelegen landerijen.

Bij het “All-in” arrangement beginnen we met een welkomstdrankje, ons laag alcoholische “Sparkling Gold”. Een “Gouden” drankje met een klein bittertje en een zachte mousse, voor de rest is het een geheim recept! (u mag natuurlijk wel raden wat erin zit!)
Daarna start het diner en laat u die avond alles aan ons over! En zegt u, we willen wat langer (die avond) genieten, dan kan door een extra gang te bestellen!

Na een heerlijke nachtrust geniet u ’s morgens van ons verse ontbijt in de serre van Forrest de Tuinkamer. Wij hebben geen ontbijtbuffet, alles wordt voor u aan tafel geserveerd!

In het kort:
2 nachten logies/ontbijt in standaardkamer.
Alle avonden een 4 gangen verrassingsmenu.
Vanaf € 187,50 p.p.
Op basis van 2 personen op een standaardkamer en boekbaar van 16 maart tot en met 10 april

Extra bij het “All-in” arrangement krijgt u;
Ons laag alcoholische Sparkling Gold! (huis aperitief).
Bijpassend wijnarrangement.
Bronwater met of zonder bruis.
Koffie met friandises.
Vanaf € 275,- p.p.
Op basis van 2 personen op een standaardkamer en boekbaar van 16 maart tot en met 10 april

En dan herhaald de andere dag(en) zich zoals hierboven beschreven, alleen met andere menu’s en andere wijnen.

Wilt u een gang extra in het menu?
Iedere extra gang kost € 12,50 p.p. en een glas bijpassende wijn kost € 7,50 p.p.

Wilt u uw verblijf upgraden naar een luxere/grotere kamer? Kiest u dan voor de optie van een andere kamer.
Meerprijs comfortkamer € 20,- p.n.
Meerprijs luxe kamer € 35,50 p.n.
Meerprijs Suite (op de begane grond) € 50,- p.n.

Geeft u gelijk even aan of er vegetarische-, dieet wensen en/of allergieën of zwangere dames bij u of uw kamergenoot zijn?

Let op, als u geen aanpassingen vooraf doorgeeft, kunnen wij  i.v.m. personeelsschaarste op de avond zelf, het menu helaas niet meer aanpassen! 

 

Private Dining, Take Away & “Dinch”!

image00007

a la Carte


Van woensdag t/m zondag kunt u a la carte kiezen uit;

 

Hier verschijnt binnenkort onze nieuwe a la carte kaart.

 

Wij werken met dagverse producten, het kan zijn dat een bepaald product die dag niet te verkrijgen is. Wij gaan ervan uit dat wij dit gerecht dan mogen aanpassen.

De Tuinkamer 28 2

Wild arrangement


Wild arrangement!
€ 265,- p.p. (op basis van 2 personen)
De 10% kennismakingskorting is al in het arrangement verwerkt!

U blijft 2 nachten bij ons overnachten en heerlijk dineren & ontbijten.
Het arrangement is onder voorbehoud van corona maatregelen t/m. 29 januari 2022 en van woensdag tot en met zondag bij ons te boeken.

Wij bieden u;
2 overnachtingen in een standaard kamer en ’s morgens een heerlijk vers bereid ontbijt in de serre van de Tuinkamer.
En elke avond voor u beiden;
Ontvangst met ons laag alcoholische huis aperitief “Sparkling Gold”.
Een overheerlijk 4 gangen verrassingswildmenu
(een extra gang kost € 10,- p.p.).
Bijpassend wijn arrangement
(Bij een extra gang kost een extra glas wijn € 6,50 p.p. in het wildarrangement).
Fles bronwater met of zonder bruis
Koffie met friandises

Uiteraard serveren wij u de tweede dag een ander menu, aperitief & wijnarrangement.

En/of wilt u graag in een luxere kamer verblijven? Ook dat kan uiteraard!
Meerprijs;
Comfortkamer € 15,- p.n.
Luxe kamer  € 29,- p.n.
Suite € 39,- p.n.

Mocht u helaas maar 1 nacht bij ons kunnen verblijven, kunt u ook het wildarrangement boeken en onder dezelfde condities als hierboven, maar dan van woensdag t/m. zondag en voor € 149,50 p.p. (op basis van 2 personen).

Dit wild arrangement is telefonisch (0573 – 76 00 76) of via ons contact formulier (de reservering is pas definitief als u onze bevestiging heeft gekregen) òf rechtstreeks via deze site te boeken.
Geeft u gelijk even aan of er dieet wensen en/of allergieën bij u of uw kamergenoot zijn?

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben? Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Tot gauw!
Namens het voltallige team Forrest de Tuinkamer, Ruurlo.

image00007

a la Carte


Van woensdag t/m zondag kunt u a la carte kiezen uit;


Koude voorgerechten

 

“Oesters”
Naturel of met citroen, vers uit het homarium, per stuk te bestellen!  
3,50 p/st.

“Salade Kreeft”
Salade met kreeft en gemarineerde watermeloen, Pata Negraham en aioli    22,50

“Foie Gras”
Plak Foie Gras met compote van roodfruit en getoast brioche.  21,50

“Wildzwijn”
Wildzijn rilette met een schuim van Parmezaan en granité van augurk  € 22,50

“Wilde Eend”
Tartaar van wilde eend met paling, schuim van Hollandaise en poeder van cèpes   € 22,50

“Paddenstoelen”
Duxelles van wilde paddenstoelen, rode biet, schuim van Hollandaise, geraspte eidooier en een frisse granité (veg.)   € 17,50

 

Soepen

 

“Bisque”
Romige kreeftensoep met kreeft en gamba   € 19,50

“Pompoensoep”
Pompoensoep, met profiteroles en stoof van wilde eendenbout  16,50

 

Warme voorgerechten

 

“Knolselderij”
Gemarineerde knolselderij met taugé en tomaat (veg.)  17,50

“Kreeft au curry”
Halve kreeft met eekhoorntjesbrood en saus op Indische wijze    23,50

“Koolvis”
Koolvis met een steak van watermeloen, groene asperge en tuinboontjes en een romige kerriesaus    19,50

“Duif”
Gebakken duivenborstfilets op een tiède salade van appel, radijs en komkommer met een crunch van pistache en gefrituurde polenta    22,50

 

Hoofdgerechten

“Kreeft Thermidor”
Hele kreeft, vers uit het homarium, gevuld met prei en champignons, mosterd beurre blanc
en gegratineerd met oude kaas    38,50

“Kabeljauw”
Kabeljauw met een crème van wortel, antibiose, duxelles van paddenstoelen en beurre blanc    29,50

“Salade Riche”
Salade met gebakken zwezerik, eendenlever, Pata Negra ham, gemarineerde zalm, gamba in tempura, kreeft en een stroop van Pedro Ximénez  32,50

“Fazant”
Fazant gevuld met lever, gekonfijte zuurkool, fondant aardappel en saus van calvados     32,50

“Hert”
Gebakken Hertenrugfilet met Beukenzwam, spruitblad en rozemarijnsaus    35,50

“Tournedos Rossini”
Gebakken tournedos met gebakken eendenlever, truffel en Madeira jus.  38,-

“Watermeloen”
Steak van gemarineerde watermeloen met diverse groenten en een beurre blanc (veg.)   27,50

 

Kaas

 

“Kaasplateau”
Kaasplateau van diverse kazen met fruitcompote en hazelnotenbrood   17,50

 

Nagerechten

“Gerookte chocolade”
Gerookte chocolade mousse met crème van limoen, schuim van koffie en ijs van appel   14,50

“Hazelnoot”
Meringue van hazelnoot met vanille- en mokka crème, roomijs en karamel    12,50

“Tarte Tatin”
Gebakken appel op de Tuinkamer manier, met kletskop en Sereh ijs    11,50

“Stoofpeer”
Stoofpeer met broyage en ijs van five spices    12,50

 

Wij werken met dagverse producten, het kan zijn dat een bepaald product die dag niet te verkrijgen is. Wij gaan ervan uit dat wij dit gerecht dan mogen aanpassen.

ff op vakantie

Even op vakantie!


Geachte gast,

Ook wij moeten er soms even tussen uit om de batterij op te laden!
Derhalve zijn wij tot en met woensdag 19 januari 2022 gesloten voor onze jaarlijkse “For…rest!”  😉

Vanaf donderdag 20 januari 2022 staan wij weer uitgerust en fris voor u klaar!

Tot gauw!
Namens het hele team Forrest de Tuinkamer.

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Avond brigade

De avond brigade


Sandra & Harald staan achter het fantastische team, wat u in de watten legt in de avond!

Van Links naar rechts;
Niek te Winkel
Luke Arendsen
Roel Sieverink
(Harald)
Joeri Hukker
(Sandra)
Marja Korten
Thyn Berendsen

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben?
Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Forrest-hotel-restaurant-de-Tuinkamer-ochtend-brigade

De ochtend brigade!


Sandra & Harald staan ook achter het fantastische ontbijt- & housekeeping team!
Zij verzorgen het heerlijke ontbijt en uw schone kamers.

Van Links naar rechts;
Henriëtte Ribbers
(Harald)
Ellen Pasman
(Sandra)
Sylvia Hoijtink
Floor Hesselink
Elly Bats

cropped fdt logo

Openingstijden Forrest de Tuinkamer


Ons restaurant is tijdens de “Avond lockdown” van Woensdag t/m Zondag vanaf 13.00u geopend en u kunt dineren tot 17.00u.
Het hotel is 7 dagen per week geopend van 16.00u-10.30u.
Op maandag en dinsdag serveren wij alleen voor hotelgasten om 17.00u een vaststaand 3- of 4 gangenverrassingsmenu. Houdt u rekening met de aanvangstijd van het diner als u op maandag of dinsdag incheckt?

Wilt u bij uw reservering even kenbaar maken of er dieet wensen, allergieën of vegetarische wensen zijn?

Benieuwd hoe andere gasten ons ervaren hebben?
Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

 

Arrangementen

Diner Arrangement


Het diner arrangement is van Woensdag tot en met Zondag te boeken.

Op maandag en dinsdag kunt u het dinerarrangement óók boeken, echter serveren wij alleen voor hotelgasten en om 18.00u (tijdens de corona maatregelen) een vaststaand;
“Basis” verrassingsmenu (3 gangen)
of het
“Achterhoek” verrassingsmenu (4 gangen).

Houdt u rekening met de aanvangstijd van 18.00u voor het diner als u op maandag of dinsdag incheckt?

 

Onderstaande dinerarrangementen komen als extra keuze, na het boeken van een kamer!


Let op Wildseizoen = t/m. 30 januari 2022

 

“Basis Wildmenu”
3 gangen verrassingsmenu (geen korting) voor € 45,-
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Achterhoek Wildmenu”
4 gangen verrassingsmenu van € 55,- voor € 49,50 
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Berkelland Wildmenu”
5 gangen verrassingsmenu van € 65,- voor € 58,50 
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Forrest Wildmenu”
6 gangen verrassingsmenu van € 75,- voor € 67,50
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Tuinkamer Wildmenu”
7 gangen verrassingsmenu van € 85,- voor € 76,50
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Gastronomie Wildmenu”
8 gangen verrassingsmenu van € 95,- voor € 85,50
(+ uw hotelkamer en dranken).


U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen.

U krijgt dan nogmaals 10% korting op onderstaande dranken die
bij het menu van uw keuze geserveerd worden

All-Inn =

1 glas “Sparkling Gold”
(Laag alcoholisch Huis aperitief, goudkleurig, klein bittertje en een zachte mousse)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.


Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten
en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn.

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben? Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

 

Na het Wildseizoen (vanaf 31 januari 2022) hebben wij de volgende dinerarrangementen voor u samengesteld;


“Basis menu”
3 gangen verrassingsmenu (geen korting) voor € 39,-
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Achterhoek”
4 gangen verrassingsmenu van € 49,- voor € 44,10 
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Berkelland”
5 gangen verrassingsmenu van € 59,- voor € 53,10 
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Forrest”
6 gangen verrassingsmenu van € 69,- voor € 62,10
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Tuinkamer”
7 gangen verrassingsmenu van € 79,- voor € 71,10
(+ uw hotelkamer en dranken).

“Gastronomie”
8 gangen verrassingsmenu van € 89,- voor € 80,10
(+ uw hotelkamer en dranken).

U kunt bovenstaande menu’s ook “All-Inn” bestellen.
U krijgt dan nogmaals 10% korting op onderstaande dranken die
bij het menu van uw keuze geserveerd worden

All-Inn =

1 glas “Sparkling Gold”
(Laag alcoholisch Huis aperitief, goudkleurig, klein bittertje en een zachte mousse)
1 glas bijpassende wijn bij ieder gerecht
1 fles tafelwater met of zonder bruis
1 x koffie/thee met friandises, maar zonder digestief.


Wij verzoeken u om bij uw reservering aan te geven,
wat u absoluut niet wenst te eten
en/of er allergieën en/of dieet wensen zijn.

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben? Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Ruurlo serre zomer 6

Zondag – woensdag arrangement!


Zondag – Woensdag arrangement!
4 Dagen (3 nachten) vanaf € 259,50 p.p. (op basis van 2 personen)
Er even lekker tussenuit voor een mini vakantie in de “Achtertuin van Nederland”!

Wij ontvangen u op zondag met gratis early check in* tussen 11.00u en 12.00u en willen graag op woensdag, uiterlijk 10.30u de kamersleutel terug.

Wij serveren u onderstaande in de prachtige serre van ons restaurant alwaar u uitkijkt over onze prachtige tuin met achtergelegen landerijen & bossen.

Buiten het feit dat u ondergedompeld wordt in een oase van rust (For..rest) geniet u van uw verblijf in een standaardkamer met logies/ontbijt en serveren wij u;

Gedurende de coronamaatregelen zijn er aangepaste dinertijden van kracht.
Zondagmiddag in het restaurant (aankomst tussen 12.30/13.00u) voor een heerlijk 4 gangen verrassingsmenu (excl. dranken).
Maandag en dinsdag serveren wij u om 15.00u speciaal en alleen voor hotelgasten een 3 gangenverrassingsmenu (excl. dranken).

Wat u nu, standaard & op basis van 2 personen, kunt boeken is het volgende in het kort;

3 nachten logies/ontbijt in standaardkamer tijdens de lockdown;
Zondagamiddag een viergangen verrassingsmenu (binnenloop tijdelijk tussen 12.30 en 13.00u)
Maandagavond een driegangen verrassingsmenu (diner start om 15.00u).
Dinsdagavond een driegangen verrassingsmenu (diner start om 15.00u).

Vanaf € 259,50 p.p.
De 10% kennismakingskorting is al in het arrangement verwerkt!

*niet boekbaar van 23 december 2021 tot 22 januari 2022

Wilt u uw verblijf upgraden naar een luxere/grotere kamer? Kiest u dan voor de optie van een andere kamer.

Meerprijs comfortkamer € 15,- p.n.
Meerprijs luxe kamer € 29,- p.n.
Meerprijs Suite (op de begane grond) € 39,- p.n.

Dit arrangement is telefonisch (0573 – 76 00 76) of via ons contact formulier (de reservering is pas definitief als u onze bevestiging heeft gekregen) òf rechtstreeks via deze site te boeken.
Geeft u gelijk even aan of er dieet wensen en/of allergieën bij u of uw kamergenoot zijn?

Wilt u weten hoe gasten ons ervaren hebben? Leest u de recensies op Google maar eens! klik hier (of kopieer) op: https://ap.lc/kiQYH

Tot gauw!
Namens het voltallige team Forrest de Tuinkamer, Ruurlo.

*=Indien de kamer nog niet schoon is, krijgt u de sleutel mee en kan de bagage achtergelaten worden bij ons in het hotel.

Grandfetaria 1

Rust & Routes


Geachte gast,

Het kan bij ons! Dineren & Lunchen op zondag!!
Wilt u er even tussenuit? Al is het maar een dag/nachtje. Of een lekker weekendje of een mid-weekje weg!
Wij zitten aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, gecombineerd met prachtige vergezichten!
Wij zijn “gewoon” open! U kunt bij ons overdag genieten van alle rust en vrijheid in de prachtige omgeving van Ruurlo. En tijdens de lunch en/of diner, in Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer!

Wist u dat de Achterhoek bekend staat om de mooie kastelen en vele (klik op) motor-, wandel- (o.a. het trekvogelpad) & fietsroutes?
(of zie: achterhoek.nl/routes).
Neem lekker uw eigen fiets mee! Of als u dat teveel gesleep vindt, kunt u ook gloednieuwe (elektrische) fietsen bij ons huren/reserveren.

Slaapkamer-restaurant

private dining

Slaapkamer-restaurant!


En als u bij ons blijft overnachten, serveren wij uw ontbijt, uw lunch (desgewenst en indien mogelijk op het terras) en uw diner, uiteraard volgens de regels van RIVM (1½ meter is totaal geen probleem bij ons), welke u geniet in uw hotelkamer.

Via WhatsApp hebben we contact en u kunt in uw kamer genieten aan een prachtig gedekte dinertafel.

 

wijn 760x440 1

Wijnen


Op uw kamer staan de gewenste wijnen/dranken voor u klaar die de prachtige gerechten van Roel Sieverink heerlijk begeleiden.

Kortom, meerdere goede redenen om er even tussenuit te gaan en een kamer te boeken in Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer.

Tot Gauw!

Onze kamers


Take Away!

04f4f906 0cff 4c30 9d26 5794e98a434d

Thuis heerlijk uit dineren!


Geachte gast,

Op week 21 na (24 t/m 30 mei) hebben wij
vanaf nu hebben de mogelijkheid voor Take Away van Woensdag tot en met Zondag, af te halen tussen 16-18u.
Wij hebben de gerechten helemaal voor u voorbereid, maar i.v.m. onze kwaliteitseis geven wij de producten koud mee!
U heeft voor het bereiden van de gerechten een oven een een paar pannetjes nodig!
Onder de gerechten staan korte video’s (via YouTube),
zodat u de allerlaatste stappen van de bereiding kunt zien.
Zo kunt u zelf de heerlijke gerechten van Roel Sieverink perfect afmaken om daarna te serveren en te genieten!

We hebben voor u een keuze 3 gangen take away menu
voor slechts € 25,50 p.p.
Bent u een grote eter of wilt u iets meer,
bestel dan onze huisgemaakte briochebroodjes met roomboter,
een extra gang (of grote kaas) of onze aardappelpuree extra.

U kunt onderaan via het contact formulier uw bestelling doorgeven.
Vermeld duidelijk welke dag (en datum) en hoe laat u het komt halen.

 

Voorgerechten

Galantine van Parelhoen
Galantine van parelhoen met saus van specerijen,
dubbel gedopte tuinbonen en pommes dauphine
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Zalm
Gemarineerde zalm met appel bavaroise, hangop en een kruidenvinaigrette
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Carpaccio
Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, sjalot in zoet zuur, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise
Klik hier voor de YouTube begeleiding

(voorgerechten als extra gerecht € 8,50)

******************

Soepen

Bospaddenstoelen
Heerlijk romige bospaddenstoelen soep met kruiden
(Als extra tussengerecht € 6,50)
Klik hier voor de YouTube begeleiding

Bisque
Heerlijk romige bisque garnituur, gevuld met stukjes gamba
(Als extra tussengerecht € 6,50)
Klik hier voor de YouTube begeleiding

Bouillon
Heldere runder consommé met garnituur van kruidenflensjes, profiterols en groenten
(Als extra tussengerecht € 5.00)
Klik hier voor de YouTube begeleiding

******************

Hoofdgerechten

Rode Mul
Gebakken Rode mul filet met inktvis, truffelpasta,
saus van tomaat en aardappel kaantjes
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Kabeljauw
Gebakken Kabeljauw, met pittige crème van winterpeen, compote van Taggiasche olijven, pommes fondant en gegrilde schorseneren met een saus van rode kool
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Kalf
Gestoofde kalfssukade met pommes dauphine, gestoofde spitskool en saus van rode wijn en chocolade en een krokant blaadje.
Klik hier voor de YouTube begeleiding

(Als los hoofdgerecht € 16,50)

******************

Desserts

Appel
Appel tarte tatin met huisgemaakte appelstroop en kletskop van sesam
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Chocolade
Mousse van witte chocolade met stoofpeer en een koude sabayon
Klik hier voor de YouTube begeleiding

of

Hazelnootschuim
Hazelnoot schuim met mokka en karamelsaus
Klik hier voor de YouTube begeleiding

(Alle desserts als extra nagerecht € 7,50)

of

Kaas (100gr.)
Manchego, Morbier, Epoisse & Saint Agur,
Daarbij komt Roel’s vijgen compote & Toast van krentenbrood

Kaas (100gr.)
als extra nagerecht € 9,50
Kaas (100gr.) i.p.v. dessert
supplement € 4,- op het menu.

Grote Kaas (200gr.)
als extra nagerecht € 16,50
Grote Kaas i.p.v. dessert (200gr.)
supplement € 11,- op het menu.

 

Huisgemaakt briochebroodje met roomboter € 2,50 p/st.
Huisgemaakte aardappelpuree “a la Roel” € 3,50 p.p.

Take Away wijnen

Wijnen 11

Take Away wijnen


Onze bijpassende wijnen voor een speciale take away prijs.

 

Bubbels!

Vuurzee!! Laat u verrassen!
“Bier” gemaakt met Champagne-gist uit Reims en Hongaarse Pinot Noir druiven! Een schitterend Nederlands product. 8,5%  € 29,50

Bernard Massard Cuvée de l’Ecusson, méthode Champenoise, Luxemburg € 29,50

Wit
2019 Casa Silva Chardonnay Semillon, Chili € 21,-
2019 Domaine de La Baume Elisabeth, Viognier, Frankrijk.  € 25,50
2017 Chablis, Domaine des Genève, Frankrijk.  € 29,50

Rosé
2019 Tarini rosé, Gamay, Frankrijk € 19,50

Rood
2015 Candidato Tempranillo Zilver, Spanje  € 21,-
2018 Weltevrede Tasty Cherry Choc Merlot Zuid Afrika € 25,50
2017 Casa Silva, reserva Carmenere, Chili € 27,50
2013 Barolo, Cantina DOC Terre del Barolo, Italië € 29,50

U kunt hieronder via het contact formulier
uw bestelling doorgeven.
Wilt u zo vriendelijk zijn uw te vermelden om welke dag (datum) en tijd het gaat dat u het komt halen?

Tuinkamer concert

Zomeravondconcert Forrest hotel restaurant de Tuinkamer Ruurlo

Zomeravond Tuinconcert in Forrest de Tuinkamer, Ruurlo


Het is inmiddels een traditie geworden van de KunstKring Ruurlo om in onze prachtige achtertuin van Forrest hotel – restaurant de Tuinkamer een zomeravondconcert te organiseren.
Op 7 augustus van dit jaar geeft het Ronald Snijders Ensemble acte de présence. Het Ensemble zal voornamelijk Latin jazz laten horen. Ronald Snijders wordt met recht de meest swingende fluitist genoemd. Hij wordt geroemd om zijn aanstekelijke manier van improviseren en zijn kwaliteit om bijvoorbeeld Surinaamse muziek te vermengen met jazz. Zijn carrière omspant inmiddels al vele decennia. Hij speelde vaak op het North Sea Jazz Festival, ook trad hij meerdere malen op in het concertgebouw en is hij inmiddels ook geridderd vanwege zijn culturele, muzikale bijdragen om Westerse muziek samen te brengen met exotische klanken. Hij is de uitvinder van o.a. de Bijlmerjazz.
Het Ronald Snijders Ensemble bestaat verder uit gitarist/bassist/vocalist Frank Ong-Alok. Toetsen, accordeon en vocals Wolfram Reisiger. Giovanni Essed doet de percussie.
De musici brengen sfeervolle bossanova’s en exotische muziek vermengd met jazz gerelateerde muziek. In de tuin is volop ruimte om op de dansbare nummers te dansen.

Ronald Snijders 3 foto Rob Brakel

Ronald Snijders Ensemble


Toegangskaarten zijn in de voorverkoop tot 31 juli verkrijgbaar
voor € 17,50 p.p., daarna zijn de kaarten € 20,- p.p.
Wilt u alleen een toegangskaartje?
Dan kunt u de kaarten bestellen via de site van de kunstkring. Klikt u hier voor de site!


VOL!!    Helaas is het diner niet meer te bestellen!    VOL!!
Alleen nog losse kaarten te bestellen!

En wilt u dit prachtige tuinkamerconcert verrijken met een heerlijk 3 gangen zomeravond diner? Dan hoeft u niet zelf een kaartje te kopen, want dan rekenen wij dit gelijktijdig af met uw diner.

Amuse
*****
Kingvis
Tartaar van Kingvis met paling en ijs van komkommer
*****
Parelhoen
Galantine van parelhoen met gevogeltesaus en dragon
*****
Kersen & Passievrucht
Kersenbavarois met ijs van passievrucht en chocolade


VOL!!    Helaas is het diner niet meer te bestellen!    VOL!!
Alleen nog losse kaarten te bestellen!

U kunt alleen nog kaarten reserveren voor de muziek via de site van de kunstkring.
Klikt u hier voor de site!
Alle plaatsen voor het diner & hotelkamers zijn inmiddels bezet/vergeven.

 

Volgende blok/pagina


image00001

Dinch op zondag!!


U kunt bij ons op zondag, zonder kamerboeking(!), terecht op het terras voor uw Dinch (DINer-lunCH).

Natuurlijk willen wij u graag ontvangen en hebben daarvoor een speciaal lunchmenu/arrangement samengesteld.

Indien het weer het toelaat, ontvangen wij u graag tussen 12.00/12.30u, wellicht met een mooi glas bubbels?

Hierna serveren we een 3 gangen keuzemenu met maximaal 1 gang uitbreiding in de vorm van een kaasplateau. Vanaf 15.00u zal er niet meer gekookt worden omdat wij de voorbereidingen voor het diner moeten starten. U kunt uiteraard wel blijven zitten voor een drankje.

Om c.a. 17.00u zullen wij het terras gaan sluiten.

Reserveren? Vul gelijk het onderstaande reserveringsformulier in en vermeld dat u wilt Dinch’n.
Tot gauw!

Boek een kamer