We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Private Dining!


BINNEN de regels van het RIVM toch even lekker weg & culinair genieten!

Grandfetaria 1

Rust


Geachte gast,

Bent u ook zo corona moe? En wilt u even uw gedachten en zinnen verzetten? Al is het maar een dag/nachtje, een lekker weekendje of een mid-weekje weg!
Wij zitten aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, gecombineerd met prachtige vergezichten!
Wij zijn gewoon open! U kunt bij ons overdag genieten van alle rust en vrijheid in de prachtige omgeving van Ruurlo.
Wist u dat de Achterhoek bekend staat om de mooie kastelen en vele (klik op) motor-, wandel- (o.a. het trekvogelpad) & fietsroutes?
(of zie: achterhoek.nl/routes).
Neem lekker uw eigen fiets mee! Of als u dat teveel gesleep vindt, kunt u ook gloednieuwe (elektrische) fietsen bij ons huren/reserveren.

3e5f459c e86f 4323 957a 8f67132395bc klein

Slaapkamer-restaurant!


En als u dan bij ons reserveert, serveren wij uw ontbijt, desgewenst uw lunch en uw diner, uiteraard volgens de regels van RIVM (1½ meter is totaal geen probleem bij ons), welke u geniet in uw hotelkamer.

Via WhatsApp hebben we contact en u kunt in uw kamer genieten aan een prachtig gedekte dinertafel.

 

wijn 760x440 1

Wijnen


Op uw kamer staan de gewenste wijnen/dranken voor u klaar die de prachtige gerechten van Roel Sieverink heerlijk begeleiden.

Kortom, meerdere goede redenen om er even tussenuit te gaan en een kamer te boeken in Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer.

Tot Gauw!

Onze kamers


Contact formulier