We gebruiken technische en analytische cookies om je bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk te maken, bijvoorbeeld om reserveren of zoeken mogelijk te maken.

Private Dining!


Vanaf 10 februari 2021 BINNEN de regels van het RIVM toch even lekker weg!

Grandfetaria 1

Rust


Geachte gast,

Bent u ook zo corona moe? En wilt u even uw gedachten en zinnen verzetten? Al is het maar een dag/nachtje, een lekker weekendje of een mid-weekje weg!
Wij zitten aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, gecombineerd met prachtige vergezichten!
Wij zijn gewoon open! U kunt bij ons overdag genieten van alle rust en vrijheid in de prachtige omgeving van Ruurlo.
Wist u dat de Achterhoek bekend staat om de mooie kastelen en vele (klik op) motor-, wandel- & fietsroutes?
(of zie: achterhoek.nl/routes).
Neem lekker uw eigen fiets mee! Of als u dat teveel gesleep vindt, kunt u ook (elektrische) fietsen bij ons huren/reserveren.

3e5f459c e86f 4323 957a 8f67132395bc klein

Slaapkamer-restaurant!


En als u dan bij ons reserveert, serveren wij uw ontbijt, desgewenst uw lunch en uw diner, uiteraard volgens de regels van RIVM (1½ meter is totaal geen probleem bij ons), op een buffet-afhaaltafel in het hotel.

Via WhatsApp laten we u weten dat het eten bij u op de buffet-afhaaltafel staat en vervolgens kunt u in uw kamer genieten aan een prachtig gedekte dinertafel.

 

image00006

Kwaliteit


Door onze kleinschaligheid (slechts 9 kamers) is de afstand van de buffet-afhaaltafel naar uw kamer, slechts een paar stappen tot nagenoeg vlakbij uw hotelkamer deur.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kwaliteit op het hoge niveau blijft dat u altijd al van Restaurant de Tuinkamer gewend bent.

wijn 760x440 1

Wijnen


Op uw kamer staan desgewenst de wijnen (en digestieven) voor u klaar die de prachtige gerechten van Roel Sieverink heerlijk begeleiden.

Kortom, meerdere goede redenen om er even tussenuit te gaan en een kamer te boeken in Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer.

Tot Gauw!

Onze kamers


Contact formulier